Visjonen

Den digitale bruker skal ikke trenge å lete seg gjennom mange apper, brosjyrer og nettsider for å finne det man er ute etter. Ønsket informasjon bør være tilgjengelig basert på brukerens behov - i riktig kontekst. Teknologien som er tilgjengelig i dag, tillater akkurat dette.

Rune Øien Co-founder, Norsentio

Hvem gjør Norsentio sterke?


Norsentio består av et kreativt og dynamisk team som strekker seg langt utover ordinære stillingsbeskrivelser. Selskapet er en gjenforening med noen av de fremste hodene innen mobilteknologi med bakgrunn fra bl.a PwC, E&Y, LinkMobility, Telia, Ice, Telenor og CIBER. I tillegg til en "techie" vi fant på gata i Silicon Valley. Med denne kompetansemiksen backet av en solid leveranseorganisasjon i Estland – med fokus på leveransedisiplin, strategisk forretningsutvikling og kundefokus representerer vi noe litt annerledes i markedet.


Oslo


...
Rune Øien
Co-Founder, skap-rocker og kaptein på skuta

Med bakgrunn fra Forsvaret og utvikling av leveranseteam innenfor ulike IT-organisasjoner sørger Rune for grunnstrukturen i teamet og fokus på kunden og dennes brukere.


...
Bjørn Morten Steimler
Salgssjef og enkel fyr fra Elverum

Bjørn Morten er en relasjonsbygger av rang og har kombinert kundeutvikling i Link Mobility med ulike verv på startup-scenen i Oslo. Bjørn Mortens bakgrunn fra Elverum og de dype skoger i Femundsmarka sikrer pragmatisk tankegods og kunderettede løsninger.


...
Ivan Hagen
Founder, visjonær og ihuga LSK-supporter

Ivan var den som hadde grunnidéen rundt Norsentio tilbake i 2014, basert på mulighetene han så knyttet til disrupsjonen Telekombransjen var utsatt for fra de globale Internett-aktørene. Ivan driver kontinuerlig med teknologibasert forretningsutvikling og har gründerblod i årene fra oppveksten med en far som grunnla Software Innovation.


...
Torgrim Torstveit
Co-Founder, telekomarkitekt og gladgutt

Torgrim er selveste symbolet på kundefokuset til Norsentio. Med konsulentyrket i blodet gjennom flere år er det ingen bombe når hans kunder scorer best i klassen på kundeservice. Torgrim sørger for at helheten henger sammen og identifiserer seg alltid sterkt med kundens behov.Tallinn


...
Meelis Aus
Utviklingssjef

Meelis er tidligere utviklingskonsulent hos Ericsson, og grunnet vår match blitt vår utviklingssjef i Tallinn med ansvar for sluttresultatet, rekruttering av spesialkompetanse ved behov, og scoping av leane prosjekter.


...
Elo Pelovas
Analytiker

I Elo sin stillingsbeskrivelse inngår det “å skape innovative digitale løsninger sammen med Norsentio.” Elo utfører analyser basert på løsningsdesignet som kommer ut av våre workshops - og sikrer gjennom dette at løsningsdesignet gjenspeiler kundens strategiske verdidrivere.


...
Juri Mulenko
.NET Skurken

Juri har bygd programvare i over et tiår. Han er .NET-spesialist og har skapt mangfoldige løsninger basert på behov fra ulike selskaper i løpet av sin karriere. Han elsker teknologi og har tidsriktig kompetanse som sikrer at vi raskt kan realisere nye konsepter.Styret


...
Kjell Egil D. Sommerseth
Vårt sunnmørske alibi

Kjell er en engasjert styrerepresentant med bakgrunn fra investeringsvirksomhet, advokatbransjen og innovasjonsrådgivning. I tillegg til å inneha et utrettelig kundefokus sikrer han at vi alltid driver ordentlig business.


...
Ove Jørgen Carlsen
Forretningsmodell og gjennomføringsevne

Ove Jørgen er en triatlet med svart trøye fra Norseman (!) med lang fartstid fra konsulentbransjen og styre- og ledererfaring fra mediesektoren i utvikling av digital virksomhet. Vi slipper derfor aldri unna spørsmål om kommersialisering og forretningsmodell i prosjektene våre.